Sponsors

Home

Opruimactie bij MFA "de Haar" en Kerstlunch voor en door jeugd EMM

20 december 19:00  Zaterdag 18 december heeft de jeugd van v.v. E.M.M. samen met wat ouders de omgeving van de velden, straat en MFA opgeruimd. Daarna werd er afgesloten met een Kerstlunch en was dit toch een mooie afsluiter van het jaar!meer »

43x gelezen

Wij doen ook mee aan Rabo ClubSupport

23 september 11:30  Je kan EMM nu ook ondersteunen via de Rabobank. Wil je meer weten hoe? Ga dan naar www.rabobank.clubsupport en stem op EMM!

57x gelezen

Wedstrijdsecretaris gezocht!

7 september 11:00  Door alle mutaties binnen het bestuur is er momenteel geen wedstrijdsecretaris. Dit betekent dat onder andere het regelen van scheidsrechters, maar ook de indeling van kleedkamers per team en dergelijke zaken blijven liggen. Mocht u interesse hebben dan kunt u zich opgeven bij 1 van de bestuursleden of melden via info@emm-randwijk.nl

66x gelezen

Van petfles naar kleedkamerbank

26 maart 9:30  Nu de bouw steeds meer vorm krijgt willen wij als vvEMM ervoor zorgen dat de kleedkamers na de zomer kunnen gebruiken. Hiervoor zijn we bezig met een aanmelding bij de Rabobank, zij steunen projecten in de sport.meer »

473x gelezen

Incasso contributie en sponsorgelden

7 februari 19:30  Naast alle veranderingen in dit voetbaljaar heeft het bestuur er ook voor gekozen om met een online tool de contributie te gaan innen. Hieronder leest u meer informatie over het hoe en waarom.meer »

758x gelezen

Meedoen in Overbetuwe

5 januari 12:00  Vanaf 01-01-2020 is de gelrepas vervangen door een webwinkel van de gemeente Overbetuwe waar u uw jaarlidmaatschap kan bestellen vanaf 03-02-2020meer »

778x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!