Sponsors

Home

Wij doen ook mee aan Rabo ClubSupport

23 september 11:30  Je kan EMM nu ook ondersteunen via de Rabobank. Wil je meer weten hoe? Ga dan naar www.rabobank.clubsupport en stem op EMM!

5x gelezen

Wedstrijdsecretaris gezocht!

7 september 11:00  Door alle mutaties binnen het bestuur is er momenteel geen wedstrijdsecretaris. Dit betekent dat onder andere het regelen van scheidsrechters, maar ook de indeling van kleedkamers per team en dergelijke zaken blijven liggen. Mocht u interesse hebben dan kunt u zich opgeven bij 1 van de bestuursleden of melden via info@emm-randwijk.nl

19x gelezen

Van petfles naar kleedkamerbank

26 maart 9:30  Nu de bouw steeds meer vorm krijgt willen wij als vvEMM ervoor zorgen dat de kleedkamers na de zomer kunnen gebruiken. Hiervoor zijn we bezig met een aanmelding bij de Rabobank, zij steunen projecten in de sport.meer »

418x gelezen

Incasso contributie en sponsorgelden

7 februari 19:30  Naast alle veranderingen in dit voetbaljaar heeft het bestuur er ook voor gekozen om met een online tool de contributie te gaan innen. Hieronder leest u meer informatie over het hoe en waarom.meer »

592x gelezen

Gezocht

7 februari 11:15  Voor de aankleding van het MFA zoeken we nog inspiratie om dit uit te voeren. Deze inspiratie hopen we te krijgen door foto's, films en of andere zaken van: 1e onderkomen EMM, 2e onderkomen EMM, 1e onderkomen sv De Treffers, 2e onderkomen de Treffers, onderkomen De Groentjes, foto's en films van De Groentjes, Muziekvereniging, Koersbal enz. Heeft u deze en wilt u die delen met bestuur MFA dan graag contact opnemen met Gerrit van der Meijde of Martin van Dijken.

656x gelezen

Meedoen in Overbetuwe

5 januari 12:00  Vanaf 01-01-2020 is de gelrepas vervangen door een webwinkel van de gemeente Overbetuwe waar u uw jaarlidmaatschap kan bestellen vanaf 03-02-2020meer »

678x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!