Lidmaatschap opzeggen - EMM Randwijk

Sponsors

Lidmaatschap opzeggen

Opzeggen lidmaatschap
Opzeggen dient voor 1 juli te gebeuren. Je kunt je lidmaatschap opzeggen door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@emm-randwijk.nl. Vermeld in de e-mail altijd je naam en geboortedatum, anders kunnen we je opzegging niet verwerken.  

Tussentijds opzegging lidmaatschap
Statutair is bepaald dat het lidmaatschap en daarmee verband houdende contributieverplichting aangegaan wordt voor een geheel seizoen. Bij tussentijdse opzeggingen is een ieder verplicht om de contributie voor een heel seizoen te voldoen.

Overschrijven
Als je bij een andere club wilt gaan voetballen vraag je bij je nieuwe vereniging een overschrijving aan. Naast het aanvragen van je overschrijving bij je nieuwe vereniging dien je de ledenadministratie van EMM ook op de hoogte te stellen van je aangevraagde overschrijving. Dit kan door het sturen van een e-mail naar ledenadministratie@emm-randwijk.nl.

Let op
Ten alle tijde geldt dat we alleen aan je uitschrijving mee kunnen werken als je aan alle financiële verplichtingen hebt voldaan en je eventueel geleende spullen hebt ingeleverd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!